De eerste slaapplek!

De eerste slaapplek! Prachtig plekje in de Franse Ardennen, nét over de grens met België. Deze plek hebben we gevonden met de Park for Night app. Hiermee is het zó gemakkelijk om een geschikte slaapplek te vinden, heel erg fijn. Toen we ‘s avonds om een uurtje of 21 aankwamen op deze plek kwam er een meneer naar ons toegelopen om te vragen of wij water of electriciteit nodig hadden. Zo gastvrij! Een soort gratis hotel voor campertjes op weg :). Na het opstaan de volgende dag een mooie korte boswandeling gemaakt om niet alleen maar op weg te zijn deze dagen onderweg naar Spanje.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s