Derde hike in Montanejos

Nog even een laatste hike vlak voordat Kevin & Rosan deze avond aankomen! Tot nu toe hebben we telkens om de dag geklommen, gezien we allebei rustig aan moeten doen door onze blessures. Martijn heeft last van zijn ringbandjes en ik hem synovitis (een gewrichtsontsteking) in een aantal vingers. Het gaat tot nu toe goed met onze blessures dus we zijn erg benieuwd hoe het zal gaan wanneer we wat vaker gaan klimmen!

Tijdens deze hike liepen we langs de rots waar Martijn en Kevin ergens komende week de multi pitch La Luna gaan doen. Een route van 8 touwlengtes waar twee 6b’s in zitten. We waren hier een andere dag ook al onderlangs gelopen en de start van de route is op een heel mooi pleintje waar je omringd wordt door gigantische rotswanden aan alle kanten.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s