Derde hike in Montanejos

Nog even een laatste hike vlak voordat Kevin & Rosan deze avond aankomen! Tot nu toe hebben we telkens om de dag geklommen, gezien we allebei rustig aan moeten doen door onze blessures. Martijn heeft last van zijn ringbandjes en ik hem synovitis (een gewrichtsontsteking) in een aantal vingers. Het gaat tot nu toe goed met onze blessures dus we zijn erg benieuwd hoe het zal gaan wanneer we wat vaker gaan klimmen!

Tijdens deze hike liepen we langs de rots waar Martijn en Kevin ergens komende week de multi pitch La Luna gaan doen. Een route van 8 touwlengtes waar twee 6b’s in zitten. We waren hier een andere dag ook al onderlangs gelopen en de start van de route is op een heel mooi pleintje waar je omringd wordt door gigantische rotswanden aan alle kanten.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s