Wildkampeer trippie met kerst!

Een paar dagen geleden zijn Kevin & Rosan aangekomen! Ze zijn hier voor ruim een week op bezoek. In Montanejos hebben we voor deze periode een heel chill huisje van Ana, een vriendin van Carlos die hem nu opzoekt in Amsterdam.

Voor kerst hebben we een heel leuk tripje bedacht! Een avond wildkamperen en BBQ’en, en de volgende dag boulderen in Albarracín. Onderweg naar Albarracín zijn we nog even gaan klimmen in Alto Mijares, een hele mooie rotswand waar Martijn en ik beide weer 6b hebben geklommen!

De BBQ was een groot succes: het eten was heerlijk en de Don Pedro Sangria vloeide rijkelijk! De sterrenhemel was bizar mooi ook. Kev & Rosan hebben het wel een beetje frisjes gehad in de tent, het vroor behoorlijk ’s nachts. Allemaal ijzel op de tent ’s ochtends!

Het was echt heel speciaal om kerst met deze gekkies op deze manier te vieren! Super leuk 🙂

Een gedachte over “Wildkampeer trippie met kerst!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s