Wildkampeer trippie met kerst!

Een paar dagen geleden zijn Kevin & Rosan aangekomen! Ze zijn hier voor ruim een week op bezoek. In Montanejos hebben we voor deze periode een heel chill huisje van Ana, een vriendin van Carlos die hem nu opzoekt in Amsterdam.

Voor kerst hebben we een heel leuk tripje bedacht! Een avond wildkamperen en BBQ’en, en de volgende dag boulderen in Albarracín. Onderweg naar Albarracín zijn we nog even gaan klimmen in Alto Mijares, een hele mooie rotswand waar Martijn en ik beide weer 6b hebben geklommen!

De BBQ was een groot succes: het eten was heerlijk en de Don Pedro Sangria vloeide rijkelijk! De sterrenhemel was bizar mooi ook. Kev & Rosan hebben het wel een beetje frisjes gehad in de tent, het vroor behoorlijk ‘s nachts. Allemaal ijzel op de tent ‘s ochtends!

Het was echt heel speciaal om kerst met deze gekkies op deze manier te vieren! Super leuk 🙂

One thought on “Wildkampeer trippie met kerst!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s