Marín: een pareltje

Dankzij de Rockfax Topo over de Costa Blanca hebben we heel wat pareltjes van kleine klimgebiedjes gevonden. Nu we met de bus reizen, is dat natuurlijk het allerleukst. Als je twee weken op klimvakantie gaat naar Spanje bijvoorbeeld, dan ga je naar plekken als Margalef, Siurana of El Chorro: klimmekka’s waar genoeg te kiezen is voor de gehele periode. Nu, met ons huis op wielen, zijn we ontzettend flexibel en is het veel leuker om veel verschillende kleine klimgebiedjes te ontdekken. Marín is hier één van. Heel erg afgelegen, met prachtig uitzicht over het stadje Elda, en hele leuke routes in de 6e graad! Precies waar wij nu in opereren. Hebben hier twee dagen geklommen, nog nét voordat er een heftige storm op komst was. Sneeuw in Spanje!!! OMG!!!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s