Marín: een pareltje

Dankzij de Rockfax Topo over de Costa Blanca hebben we heel wat pareltjes van kleine klimgebiedjes gevonden. Nu we met de bus reizen, is dat natuurlijk het allerleukst. Als je twee weken op klimvakantie gaat naar Spanje bijvoorbeeld, dan ga je naar plekken als Margalef, Siurana of El Chorro: klimmekka’s waar genoeg te kiezen is voor de gehele periode. Nu, met ons huis op wielen, zijn we ontzettend flexibel en is het veel leuker om veel verschillende kleine klimgebiedjes te ontdekken. Marín is hier één van. Heel erg afgelegen, met prachtig uitzicht over het stadje Elda, en hele leuke routes in de 6e graad! Precies waar wij nu in opereren. Hebben hier twee dagen geklommen, nog nét voordat er een heftige storm op komst was. Sneeuw in Spanje!!! OMG!!!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s