Toeristen in Granada: Tapas eten & bier drinken

We hebben een heerlijke dag gehad in de prachtige stad Granada. We zijn van terrasje naar terrasje gegaan waar je telkens bij het bestellen van een drankje er een willekeurige tapa bij geserveerd krijgt! Dit doen ze in Granada heeeel erg goed. Het is ook telkens een verrassing wat je erbij krijgt, maar lekker zijn ze allemaal.

We hebben rondgestrompeld door de prachtige wijken van Albaicín & Sacromonte. Met allemaal kronkelstraatjes, witte huisjes, keienweggetjes en veel plantjes; zo mooi! Vervolgens langs de Carrera del Darro (wat veeelste toeristish is, maar wel mooi) naar de Zoco Nazari, een Moorse markt. Vervolgens zijn we langs het centrum door allerlei kronkelpaadjes de berg op naar de Mirador San Nicolás en de Mezquita Mayor de Granada. Vanaf hier heb je prachtige uitzichten op de Alhambra met op de achtergrond de Sierra Nevada. Wat is Granada toch een prachtige stad!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s