Wildkamperen met vrienden aan de noordkant van El Chorro đŸ˜

Na de grote horde aan bezoek die we het eerste weekend van februari hadden, bleven Cyrille en Martina achter. Martina was er een week en Cyrille voor ruim twee weken. Carlos is ook nog voor ruim een week gekomen. Bij het vorige bezoek was er een luxe villa gehuurd met zwembad en parkeerden wij de bus waar wij in sliepen naast het huis. Dit was ideaal voor de groepsgrootte en de beperkte tijd die we hadden.

Nu zaten Cyrille & Martina in een tentje op een camping op 5 minuutjes rijden van de wildkampeerplek waar wij met de bus stonden. Een heel andere ervaring dus! Ontbijten en avondeten deden we nu met z’n allen op de wildkampeerplek. Het was zo gezellig om echt bezoek in de bus te hebben! Gezien we binnen zoveel zitplaatsen hebben kan dat ook echt makkelijk & comfortabel. We konden ook veel spelletjes spelen zoals Unstable Unicorns & Peppers of the Caribbean. Super leuk!

Deze dagen hebben we voornamelijk geklommen in de kleinere gebiedjes in de omstreken van El Chorro. Zoals TĂșron en Poza de la Mona. Prachtige rustige gebiedjes van erg aparte stijlen. Martina heeft 6b op lead geklommen. Volgens mij haar eerste? Super knap van haar! En Cyrille heeft z’n allereerste 8a uitgeklommen. OMG!!!

Martijn heeft in Desplomilandia een 7a route, Manzanilla Madness, in zijn tweede poging uitgeklommen. Wat een beest! De route had alles. Het eerste deel was technisch en tricky met pockets, daarna een hele goede rust. Daarna was het beulen in een overhang, het was daar zwaar maar niet moeilijk. Tot slot was het laatste deel een plaat met hele kleine voettreetjes. Helaas zat er in deze route ook een hele hoge ondergreep die je op links moet pakken, om er vervolgens in op te blocken. Dit kwam Martijn best wel duur staan. Hij heeft lichtelijk zijn biceps ingescheurd, kwamen we later achter. Hij heeft hier nog lang last van gehad. Wel erg zuur dat nĂ©t op het moment dat Martijn weer een route van zijn oude niveau klimt, hij er gelijk weer een nieuwe blessure aan over houdt… Booeeeehhhhhh.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s