Los Gatos op bezoek in Sevilla! đŸ˜»

Voor een week lang zijn mijn moeder en broer bij ons op bezoek in de prachtige stad Sevilla. Het was zo ontzettend fijn om hen weer te zien en te knuffelen!! We hebben een AirB&B huisje geboekt in Triana, de flamenco & zigeuners wijk van de stad. Super mooi wijkje met heel veel tapasbarretjes in de buurt. In Sevilla is natuurlijk heel veel te zien en te beleven. We hebben heel veel moois gezien deze week! Wij zijn naar de AlcĂĄzar Real de Sevilla geweest en hebben in die buurt ‘s avond gewandeld en tapas gegeten. We zijn naar de Plaza de España geweest, naar de Setas de Sevilla, Hotel Las Casas de la JuderĂ­a. Tot slot zijn we uiteraard naar de imposante Catedral de Sevilla geweest.

AlcĂĄzar Real de Sevilla

Onze eerste toeristen attractie was de AlcĂĄzar Real de Sevilla. Wat een prachtig Moors paleis zeg! Ik kende het natuurlijk al wel een beetje van de Game of Thrones serie aangezien alles wat zich in Dorne afspeelt hier is gefilmd. Het heeft ook wel veel weg van de Alhambra van Granada waar ik een jaar geleden ben geweest. Zulke prachtige mozaĂŻekpatronen, symmetrische structuren en reflecties in water. Ook de tuinen zijn hier beeldschoon, een groene oase.

Sevilla by night

Plaza de España

Setas de Sevilla – Metropol Parasol

Las Casas de la JuderĂ­a

Catedral de Sevilla

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s