Ronda

Een zeer toeristisch dorpje waar we toch maar snel doorheen zijn gereden. Dan maar alleen naar die gigantische brug van 120 meter hoog kijken die de kloof oversteekt. Eerst reden we naar de brug zelf. Maar op de brug heb je natuurlijk niet zo een goed uitzicht van de brug zelf. Dan maar weer het stadje uit en naar de ‘viewpoint’. Om hier te komen moesten we met de bus, die toch best wel zwaar beladen is, een zeer steil weggetje af van gladde keien. Ik heb het niet vaak maar hier hield ik mij stevig vast aan mijn stoel, dit was toch best spannend. Nadat we van het uitzicht hadden genoten en een lekker broodje voor lunch hadden gegeten, bleek dat we dit weggetje ook weer terug naar boven moesten rijden en er geen omweg was… Gelukkig was er geen tegenligger en ging het goed!

Een gedachte over “Ronda

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s