Ronda

Een zeer toeristisch dorpje waar we toch maar snel doorheen zijn gereden. Dan maar alleen naar die gigantische brug van 120 meter hoog kijken die de kloof oversteekt. Eerst reden we naar de brug zelf. Maar op de brug heb je natuurlijk niet zo een goed uitzicht van de brug zelf. Dan maar weer het stadje uit en naar de ‘viewpoint’. Om hier te komen moesten we met de bus, die toch best wel zwaar beladen is, een zeer steil weggetje af van gladde keien. Ik heb het niet vaak maar hier hield ik mij stevig vast aan mijn stoel, dit was toch best spannend. Nadat we van het uitzicht hadden genoten en een lekker broodje voor lunch hadden gegeten, bleek dat we dit weggetje ook weer terug naar boven moesten rijden en er geen omweg was… Gelukkig was er geen tegenligger en ging het goed!

One thought on “Ronda

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s