Als we dan toch in de buurt zijn: Venetië here we come!

Een bezoek aan deze tourist hot spot stond eigenlijk niet op onze planning. Maar ineens hadden we door hoe dichtbij we eigenlijk zijn. Beide zijn we nog nooit in Venetië geweest. Gezien alle reisrestricties die er dit jaar zijn door Corona, zal het nu wel niet zo afgeladen vol zijn met toeristen. We bedachten dat er geen beter moment kon zijn om Venetië te bezoeken. Dus we boekten een camping in de buurt voor een nachtje!

Vanaf deze camping rijdt er een bus die in een kleine tien minuten de overtocht naar Venetië maakt, perfect! Wildkamperen zat er toch niet in. Na even lekker opgefrist te zijn op de camping (eindelijk weer een douche!!!) zijn we diezelfde avond nog naar City of Canals gegaan (dat was Amsterdam toch?!!).

De volgende dag zijn we uiteraard nog een keer rond gaan lopen. Super mooi zeg! Prachtige straatjes met mooie historische architectuur. Mooie bruggetjes en steegjes die naar Basilicum ruiken. En inderdaad, erg rustig! We hebben tijdens het wandelen een lekkere koffie gehaald en zijn uit gaan lunchen. De prijzen zijn wel extortionate zeg… Als je even bij het verkeerde tentje een kopje koffie wilt halen betaal je er al makkelijk 6€ voor! En de lunch was ook, hoe lekker het ook was, behoorlijk overpriced. De Gondola, á €80,- voor 30 minuten, hebben we maar overgeslagen!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s