Wandeling naar de Glacier Blanc

We hebben besloten dat het weer eens tijd wordt voor een change of scenery. We hebben nu bijna een maand doorgebracht in deze regio. Op de lockdown in Onnion na (die was natuurlijk verplicht) hebben we nergens zo lang doorgebracht als hier! Nu was er ook wel erg veel te doen en te zien hier…

View from Freissinières
Prachtig uitzicht vanaf Freissinières

De laatste dagen hebben we hier en daar nog wat geklommen (Les Guions, Ailefroide, Freissinières), maar niets noemenswaardigs. Ik had nog steeds wat last van m’n vingers dus nam het lekker rustig aan. Wel hebben we nog een prachtige wandeling gemaakt naar de Glacier Blanc, waar we nog een marmot hebben gespot!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s