Wandeling naar de Glacier Blanc

We hebben besloten dat het weer eens tijd wordt voor een change of scenery. We hebben nu bijna een maand doorgebracht in deze regio. Op de lockdown in Onnion na (die was natuurlijk verplicht) hebben we nergens zo lang doorgebracht als hier! Nu was er ook wel erg veel te doen en te zien hier…

View from Freissinières
Prachtig uitzicht vanaf Freissinières

De laatste dagen hebben we hier en daar nog wat geklommen (Les Guions, Ailefroide, Freissinières), maar niets noemenswaardigs. Ik had nog steeds wat last van m’n vingers dus nam het lekker rustig aan. Wel hebben we nog een prachtige wandeling gemaakt naar de Glacier Blanc, waar we nog een marmot hebben gespot!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s