Austria,  Vorarlberg

Bildstein in Oostenrijk

We zijn weer een grens overgestoken! Oostenrijk is het vijfde land dat we bezoeken op onze Europa reis. In Oostenrijk willen wij voornamelijk naar het Ötztal en het Zillertal gaan om te kunnen klimmen. Daarnaast willen we bergwandelingen gaan maken in de Alpen en lekker zwemmen in mooie meertjes.

Allereerst slapen we een nachtje dicht bij de Duitse grens waar we het land in zijn gekomen. We hebben een mooi wildkampeer plekje gevonden met de Park4night app aan een bosrand dichtbij een klein dorpje. Bildstein it is! Het ziet er hier heel anders uit dan de Franse middeleeuwse dorpjes waar we net vandaan komen! Om heel eerlijk te zijn ervaren we de mensen hier niet als heel vriendelijk. Beetje een kille stemming, maar dat heeft misschien ook iets met het sombere weer te maken. De architectuur hier is in ieder geval erg mooi. Mooie grote huizen met een soort vissen schubben langs de gevels en mooi gekleurde luiken.

A social & outgoing Dutch/Guatemalan girl based in Amsterdam. Travelling, Climbing and Photography are my greatest passions in life. More of that, please!

Leave a Reply