Alsace,  France

De Vogezen met Michael & Amasja

De Vogezen! Ein-de-lijk. Nog nooit geweest, ook al is het maar 6 uur rijden van huis. Ik zou me moeten schamen… En wat een leuke klimplek! De rots hier is een mix van conglomeraat, zandsteen en gneiss in verschillende vormen door elkaar gemixt. We hebben geklommen in Roches Plates, Mühlberg en Falkenstein in Vosges du Midi. Michael en Amasja gingen hier een lang weekend naar toe om te kamperen en te klimmen en wij waren in de buurt. Super leuk om hun hier te meeten!

Ik was onder de indruk van hoe groot en divers dit klimgebied is. Martijn en ik konden dit keer door onze vet irritante blessures helaas maar weinig klimmen en ook alleen erg makkelijke routes. Maar ik heb nu al zin om hier een andere keer naartoe te komen en wat meer te kunnen proeven van wat de Vogezen te bieden heeft!

Naast het klimmen hebben we een hele gezellige tijd gehad met Michael en Amasja, met z’n allen lekker gegeten en gedronken, gezwommen in het zwembad van de camping waar Mike & Amasja stonden en door het prachtige stadje Saverne gelopen. Prima tijdverdrijf voor deze kreupele klimmers dus :).

A social & outgoing Dutch/Guatemalan girl based in Amsterdam. Travelling, Climbing and Photography are my greatest passions in life. More of that, please!

Leave a Reply