Andalucía,  Sevilla,  Spain

Los Gatos op bezoek in Sevilla! 😻

Voor een week lang zijn mijn moeder en broer bij ons op bezoek in de prachtige stad Sevilla. Het was zo ontzettend fijn om hen weer te zien en te knuffelen!! We hebben een AirB&B huisje geboekt in Triana, de flamenco & zigeuners wijk van de stad. Super mooi wijkje met heel veel tapasbarretjes in de buurt. In Sevilla is natuurlijk heel veel te zien en te beleven. We hebben heel veel moois gezien deze week! Wij zijn naar de Alcázar Real de Sevilla geweest en hebben in die buurt ‘s avond gewandeld en tapas gegeten. We zijn naar de Plaza de España geweest, naar de Setas de Sevilla, Hotel Las Casas de la Judería. Tot slot zijn we uiteraard naar de imposante Catedral de Sevilla geweest.

Alcázar Real de Sevilla

Onze eerste toeristen attractie was de Alcázar Real de Sevilla. Wat een prachtig Moors paleis zeg! Ik kende het natuurlijk al wel een beetje van de Game of Thrones serie aangezien alles wat zich in Dorne afspeelt hier is gefilmd. Het heeft ook wel veel weg van de Alhambra van Granada waar ik een jaar geleden ben geweest. Zulke prachtige mozaïekpatronen, symmetrische structuren en reflecties in water. Ook de tuinen zijn hier beeldschoon, een groene oase.

Sevilla by night

Plaza de España

Setas de Sevilla – Metropol Parasol

Las Casas de la Judería

Catedral de Sevilla

A social & outgoing Dutch/Guatemalan girl based in Amsterdam. Travelling, Climbing and Photography are my greatest passions in life. More of that, please!

Leave a Reply