Andalucía,  El Chorro,  Spain

Stormloop in El Chorro

Heel erg veel bezoek! Voor een lang weekend zijn 10 vrienden bij ons op bezoek in El Chorro. Zo leuk om iedereen weer te zien!!! Met zn allen zitten we in een super luxe villa met zwembad & BBQ, zó chique. Natuurlijk wordt er erg veel geklommen. We zijn bij Frontales – Tango geweest, bij The Upper Crag in Ecalera Arabe, en vooral ook veel in Desplomilandia. Gezien de rest van de sectoren allemaal in de zon zitten, kun je daar eigenlijk alleen op bewolkte dagen klimmen. In Desplomilandia is altijd schaduw, dus daar is het momenteel het beste toeven.

De eerste dag bij Frontales – Tango was een weggevertje. Het zijn erg leuke routes, maar ook wel erg vriendelijk gewaardeerd. Wel heb ik mede daardoor weer een 6c route geklommen: El Tango no me quiere. Geflasht nog wel! De eerste van de reis! De aanloop en afdaal route daarentegen was niet mis. Vooral met het naar beneden gaan hadden sommigen van ons wat moeite :).

De tweede dag bij The Upper Crag van Escalera Arabe was andere koek. Minder vriendelijk gewaardeerd, en ook veel gladdere rots. Maar, ondanks dat, toch nog een heerlijke klimdag gehad! Ook juist lekker om wat meer uitgedaagd te worden. De 6b+ route El canalillo de la Mari die ik hier klom koste me meer moeite dan de 6c van een dag eerder. Hele mooie lijn!

De derde dag gingen Mies, Isa en ik een hele leuke Via Ferrata doen. Daarover in deze post meer! Martijn en Kevin gingen ook een dagje samen op pad om weer een Multipitch te doen.

Dag vier was het Desplomilandia tijd, weer lekker op pad met z’n allen. De avond ervoor zijn Cyrille en Martina aangekomen, dus onze groep was inmiddels nog groter. Bij Desplomilandia was het zó druk dat het wel een klimhal leek… Maar ook wel erg gezellig :). Iedereen heeft flink geknald aangezien het ook de laatste hele dag was voor de groep van 10. ‘s Avonds, de bonte avond, was het weer tijd voor een BBQ gevolgd door een groot kampvuur. En uiteraard heel veel Sangriaaaaa. Proost!

A social & outgoing Dutch/Guatemalan girl based in Amsterdam. Travelling, Climbing and Photography are my greatest passions in life. More of that, please!

2 Comments

Leave a Reply