Austria,  Ötztal,  Tyrol

Wandelen rond het Vilsalpsee meer in de Oostenrijkse Alpen

Wat heerlijk om weer echt op reis te zijn en zulke mooie plekken te zien! Vandaag gingen we weer een keertje wandelen in plaats van klimmen. De Vilsalpsee is een prachtig Alpenmeer waar een hele mooi wandeling van rond de 20 km omheen te maken is. Het is voornamelijk vlak met in het midden van de cirkel en korte stijging naar een waterval. We hebben een heerlijk zonnig dagje gehad, en ik heb zelfs nog even gezwommen in het ijskoude water. Martijn niet gezien natuurlijk… hehehe. Maar wat een mooie omgeving zeg. Die bergen en dat water, en die kleuren! Heel fijn om hier te zijn. Ondanks het best druk is met andere toeristen hebben we erg genoten van deze wandeling.

Na de wandeling zijn we langs Imst richting het Ötztal gereden met de hoop dat het daar wat makkelijker zou zijn om wildkampeer plekjes te vinden. In de buurt van Längenfeld en Huben hebben we een mooie plek gevonden vlak buiten een klein dorp. Vanaf de slaapplek maakten we nog een korte wandeling naar de Hängebrücke Burgstein, een hangbrug op 100 meter hoogte van 80 meter lang. Morgen gaan we weer lekker klimmen! Nu al zin in.

A social & outgoing Dutch/Guatemalan girl based in Amsterdam. Travelling, Climbing and Photography are my greatest passions in life. More of that, please!

Leave a Reply